Skip to main content

Guillaume Dussart volgend seizoen in Tectum-shirt

Tectum Achel heeft receptiehoek-speler Guillaume Dussart voor volgend seizoen binnengehaald.

Dussart (1,94m, 25j) komt over van VBC Waremme en zal een van de vrijgekomen plaatsen op receptiehoek invullen na het vertrek van Polman en Van de Kamp.
Ondanks zijn 25-jarige leeftijd gold Dussart bij Waremme reeds als een “ancien”. Zijn gedrevenheid en technische capaciteiten moeten hem in staat stellen om bij Tectum de strijd aan te gaan met zijn medespelers.

Tectum is momenteel nog bezig met 1 bijkomende receptiehoek-speler, en dan is het plaatje rond voor een seizoen waarin het met de nodige ambitie zal starten.

“Samen met Ward Van Dyck was Guillaume het afgelopen seizoen een van de betere receptienemers in Liga A, hij is enthousiast, Belg en heeft een grote honger naar succes en past zo perfect in het toekomstplan van onze club”, dixit Joos Gysen, voorzitter van Achel.

Ook de speler is enthousiast:
“Ik ben erg blij om naar Achel te komen, in een competitief team en een club die elk seizoen vooruitgang wil boeken. Ik ben ongeduldig om dit nieuwe seizoen te beginnen, een nieuwe club te ontdekken en de supporters te boeien.”

Voor meer info:

Voorzitter Joos Gysen : 0486 79 81 13
Team Manager Etienne Willekens 0473 41 83 25