Skip to main content

Het vel van de beer…

Nee hoor, we gaan dat vel nog niet verkopen, maar Tectum Achel is goed op weg om zijn hoofddoel te bereiken. Met nog 2 matchen te gaan, staan we in de rangschikking op die felbegeerde 6e plek. Twee ploegen kunnen ons nog ‘iets’ afdraaien: Gent en Zoersel.

Woensdagavond 20/2 moet Achel naar Menen waar voor ons team ‘normaal’ weinig te sprokkelen valt, maar ook onze beide concurrenten staan dan voor een haast onmogelijke opdracht tegen twee toppers (Gent thuis tegen Aalst, Zoersel thuis tegen Maaseik). Wij durven te gokken op een status quo na de midweekwedstrijden.

Zaterdagavond ontvangen we dan, in een hopelijk alweer tot de nok gevulde Koekoek, onze directe concurrent Zoersel. Kan het mooier dan het sportief uit te vechten, in een rechtstreeks duel? Na deze match wordt het nog even nagelbijten tot zondagnamiddag, want dan moet die andere concurrent Gent naar Waremme, dé verrassing van de terugronde, killer van Maaseik, Aalst en Menen. Wij durven er op te rekenen dat Waremme de reguliere competitie in schoonheid wil afsluiten.

Maar laten we wél wezen: om te beginnen moeten we éérst zélf afrekenen met Zoersel!

Zaterdag 23 februari, 20u30, Sporthal De Koekoek:  Tectum Achel – Amigos Van Pelt Zoersel.

Piet Peters
TEKST + TAAL