Skip to main content

Livestream @ Home

ACHEL – AALST

Zaterdag 7 november spelen onze heren tegen Lindemans Aalst. Voor deze wedstrijd zullen we de beleving ook tot bij jouw thuis brengen met Dinner en Tapas @ home.

Heerlijk genieten van je tapasplankje tijdens de wedstrijd, geweldig toch? Zeker nu de wedstrijd via livestream te bekijken is op www.tvl.be of www.hbvl.be met professionele wedstrijdcommentaar! De exacte link naar de livestream zal je op matchday op onze Facebookpagina en op de website kunnen terugvinden.

  • Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@tectum- achel.be met vermelding van het aantal dinners of tapasplanken en wijze van betaling cash of via overschrijving naar BE89 8508 2104 5885, met vermelding van naam, het aantal dinners of het aantal tapasplanken. En natuurlijk adres waar het geleverd moet worden. Dit tot en met donderdag 5 november.
  • Winnen? Upload jouw supportersfilmpje onder deze facebookpost. Degene met het leukste filmpje wint een dinner @ home voor het aantal personen die op jouw filmpje te zien zijn!

Lekker smullen en de wedstrijd live kijken met goede kwaliteit, heerlijk toch!