Skip to main content

Op 2 zeges van de Champions Final Four!!

Aanstaande zaterdag, 22/02, ontvangt Tectum Achel in de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Champions Final Four Haasrode Leuven.

Nu gaat het om de knikkers!!

Wie als eerste twee wedstrijden wint gaat door naar de Final-Four-Poule, waar voor de titel van landskampioen wordt gespeeld.
Nog nooit was Tectum Achel zo dicht bij de eindronde, en dit in haar tweede jaar in de Euromillions Volley League. Il faut le faire!

Met Haasrode Leuven ontvangt Tectum Achel een ploeg waarbij de wedstrijd alle kanten op kan. Het verschil in de reguliere competitie was uiterst miniem, hoewel Haasrode twee maal nipt aan het langste eind trok. Een wedstrijd dus op het scherpst van de snee, en zo hebben we ze graag in de gezellige sporthal “de Koekoek”.
Tectum speelt eerst thuis en moet vervolgens 1 of 2 keer, afhankelijk van wie het eerst 2 wedstrijden wint, op verplaatsing naar Haasrode. Deze thuiswedstrijd is dus vanzelfsprekend heel erg belangrijk en Tectum rekent erop dat de supporters de weg naar de hal weer massaal zullen vinden om de boel nog eens te doen ontploffen!

Gaan deze barragewedstrijden voor clubicoon Rob Bontje het forum zijn waar hij voor de laatste keer zijn kunstjes kan tonen? Rob wuift na dit seizoen immers Achel en de Liga A uit. Zowel de club als speler zullen uiterst gemotiveerd zijn om dit in absolute schoonheid te doen!

En wat als?

Wat als de Final Four wordt gehaald?
Dan voldoet sporthal “de Koekoek” toch niet aan de voorwaarden die de Liga voorschrijft en kan men er niet spelen heeft men steeds gezegd? Dat klopt!
Maar Tectum Achel en de Stad hebben samen naar een oplossing gezocht én gevonden om toch in de Final Four te kunnen aantreden.
Maar daarover gaan we later berichten, want eerst ligt de focus voor de volle honderd procent op aanstaande zaterdag tegen Haasrode Leuven!

Come on Tectum!!