Skip to main content

Persbericht TECTUM Achel : Ole Schwarmann blijft, youngsters Michiel Fransen en Dion Verweij komen.

Tectum Achel gaat ook volgend seizoen verder met set-up Ole Schwarmann. De jonge Duitser, afgelopen seizoen als “medical joker” binnengehaald na het uitvallen van set-up Wout Van Dyck, kon staf en trainer Jan Meertens op enkele maanden tijd overtuigen van zijn kwaliteiten en gedrevenheid!

Verder verwelkomt Tectum Michiel Fransen, die overkomt van Topsportschool Vilvoorde, na er 4 jaar te hebben gespeeld. Fransen, die in oktober 18 wordt en tweede werd met het Belgisch Team op de Jeugdolympiade, is een receptie-hoekspeler (2,02m) en een wissel op de toekomst. Zijn ambitie: “proberen zich in de basis te spelen en op termijn een Red Dragon te worden!”

Van net over de grens, afkomstig uit het Nederlandse Weert, komt Dion Verweij de rangen van Tectum Achel versterken.  Verweij, middenman (21j en 1,98m), komt over van de Nederlandse Eredivisieclub Vocasa Nijmegen. Na het vertrek van Bontje en Zoodsma, zal hij samen met Thomas Koelewijn en Tim Smit het Achelse “midden” bevolken.

“Ik ben heel gelukkig met deze transfers”, beklemtoont Voorzitter Joos Gysen. “Deze 3 youngsters vormen een ideale mix met onze meer ervaren rotten en zijn met het oog op de toekomst een prima investering!”

 

Voor meer info:

Voorzitter Joos Gysen: 0486 79 81 13
Team Manager Etienne Willekens: 0473 41 83 25