Skip to main content

Sportbeat, Volleybal Liga en Eclips TV zetten de sportvrijwilliger 55+ in de kijker

Eclips TV start op zondag 27 oktober om 19u55 met sportverslaggeving. Sporten als volleybal, damesvoetbal, zaalvoetbal, handbal en korfbal zullen aan bod komen.  Naast een wedstijdverslag, zullen in de rubriek ‘knipoog’ het familiaal gebeuren en de inzet van de vele vrijwilligers, waaronder heel wat 55+, in de kijker gezet worden. Zondag wordt er alvast gestart met de eerste knipoog van de week.

De rubriek op Eclips TV zal verder groeien en wil op termijn het sportgebeuren op een andere wijze belichten waardoor het voor jong en oud een verrijking wordt. Met de Volleybal Liga zal een bijkomend project worden uitgewerkt. Er komt een vaste rubriek “VOLLEY maakt me gelukkig” die wekelijks op ECLIPS TV zal uitgezonden worden. Deze rubriek vertelt de verhalen van gelukkige mensen die rondom het terrein aanwezig zijn als vrijwilligers, families met kinderen, ouders en grootouders, ….

Vanaf november zullen de sporten en de vrijwilligers in de kijker worden gezet op zaterdag om17u45 tot 18u, op zondag van 19u55 tot 20u20 en op dinsdag van 16u tot 16u20.

Eclips TV is dagelijks 24u/24u te zien op Telenet TV kanaal 51 en kanaal 86; op Proximus TV op kanaal 90 voor Vlaanderen en op kanaal 340 voor Brussel en Wallonië; op TV Vlaanderen op kanaal 13 en op Orange TV op kanaal 39.