Skip to main content

T1 Jan Meertens twee jaar langer bij Tectum.

Tectum Achel heeft de overeenkomst met T1 Jan Meertens met twee jaar verlengd. Een echte verrassing kan je dit niet noemen. De intense samenwerking tussen Meertens en Tectum Achel dateert van 5 seizoenen geleden. Na 3 titels op rij in Liga B, stoomde Jan Meertens zijn team klaar voor het grote werk, de Euromillions Volley League. Na een prachtige 5de plaats in het eerste seizoen in de hoogste reeks, overtrof  T1 Meertens dit resultaat het voorbije seizoen nog eens en verbaasde en verraste hij vriend en vijand door zich met Tectum Achel te plaatsen voor de Champions Final Four!

Helaas gooide een welbekend virus roet in het eten waardoor deze niet konden doorgaan.

De gedrevenheid en passie voor het volleybal kent in Jan Meertens quasi zijn weerga niet. Maar even belangrijk voor Tectum Achel is dat hij samen met andere clubmensen aan de kar heeft getrokken om Achel op sportief vlak verder te professionaliseren en een structuur uit te bouwen die op stevige fundamenten staat.

Voorzitter Joos Gysen: “Vanzelfsprekend zijn we zeer tevreden dat onze samenwerking met Jan verlengd kon worden. Wat hij hier tot dusver heeft neergezet is echt wel gigantisch te noemen! Het komende seizoen zal Tectum Achel weliswaar veel nieuwe gezichten moeten inpassen, maar ik ken Jan: hij gaat dat prima doen!”, knipoogt voorzitter Joos Gysen.

Voor meer info:

Voorzitter Joos Gysen                               0486 79 81 13       joos.gysen@mon-dea.be
Team Manager Etienne Willekens          0473 41 83 25       willekensetienne62@gmail.com
Jan Meertens                                              0031 6 17080572 meertens.jan@gmail.com