Skip to main content

Tectum Achel stelt Liga A team voor in de gebouwen van Tectum Group.

03-10-2019 Genk/Achel.

Op een druk bijgewoonde ploegvoorstelling van het Euro Millions Volley League Team van Tectum Achel, bruist het enthousiasme doorheen de stijlvolle kantoren van hoofdsponsor Tectum Group in Genk, waar het event plaats vindt. Op deze première zijn zoals gewoonlijk tevens alle partners/sponsors en vrijwilligers uitgenodigd.

Voorzitter Joos Gysen van Tectum Achel en CEO Rudy Evens van Tectum Group openen de avond en de woorden “positivisme, ambitie en mensenwerk” rollen bij beide heren meermaals uit de mond en maakt meteen duidelijk dat Tectum Achel en Tectum Group partners zijn die dezelfde waarden delen en die nota bene allebei een project hebben dat “Tectum 2025” noemt.

Als vervolgens kapitein Tim Verschueren en nieuwkomers Wout Van Dyck (Booischot), Auke Van de Kamp (Lycurgus Groningen) en Thomas Koelewijn (Poitiers) het woord nemen, voel je dat deze nieuwe groep als een hecht blok aan mekaar hangt en T1 Jan Meertens bevestigt dit eens te meer.
Echter, Jan Meertens legt terecht enig realisme aan de dag. Met slechts 8 ploegen in competitie dit seizoen, zal het geen vanzelfsprekendheid zijn om de 5de plaats van vorig jaar te herhalen. Máár, zegt hij, we willen wel nòg beter volleybal spelen dan vorig jaar en in dat opzicht is hij er vrij gerust in. Hij eindigt met zijn ambitie uit te spreken om dit jaar eens 1, of als het kan meerdere, wedstrijd(en) te winnen tegen teams uit de top 4.

Op 19 oktober opent de competitie voor Tectum Achel al onmiddellijk met de Limburgse clash tegen de vrienden van Greenyard Maaseik in sporthal “de Koekoek” in Achel.

Don’t you dare miss it!!

Voor meer info:

Voorzitter Joos Gysen                                      : 0486 79 81 13
Team Manager Etienne Willekens                  : 0473 41 83 25
Persverantwoordelijke Ben Schuurmans      : 0474 48 12 87