Skip to main content

Volley goes vaderdag !!

Beste ouders, buren, kennissen, supporters, spelers en medewerkers van TECTUM ACHEL

De voorbije maanden hebben we gedroomd van een frisse pint in het clubhuis of een lekkere Achelse Blonde.

Maar helaas …TECTUM ACHEL  ligt al sedert half maart stil. Wij missen het volleybal, maar vooral regelmatige bezoekers, spelers, supporters en medewerkers!
Ook in deze volleybalarme tijden zijn we volop aan de voorbereidingen van volgend seizoen bezig. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe en wanneer dat seizoen zal kunnen starten.

Bovendien nemen we nu alle voorzorgsmaatregelen om onze club en ons gebouw klaar te stomen voor een heropstart binnen de nieuwe context van het coronavirus. Daarbij staat uw veiligheid, die van de jeugdspelers, supporters, trainers en alle TECTUM ACHEL –  medewerkers voorop.
Het zijn geen makkelijke tijden, ook wij hunkeren naar de gezelligheid op de club, de vele kinderen die genieten van het volleybal en van de vriendjes. We missen het sociale leven rond de club!

Helaas missen wij door deze crisis ook inkomsten. Zo konden we de laatste wedstrijden geen fans verwelkomen, dienden we de spaghettidag af te gelasten en viel de Teutenroute in het water. We kunnen met andere woorden een beetje steun gebruiken. 😉
Daarom hebben we volgend idee uitgedokterd:

Volley goes vaderdag!

Op vaderdag is het ideaal om de (volleybal)papa’s eens te verwennen!
Aangezien liefde (ook) door de maag gaat, hebben we niet één, maar twee fantastische ontbijtpakketten samengesteld. Door deze te kopen, maakt u uw papa gelukkig en steunt u onze club.

We bieden de volgende ontbijtpakketten aan:

Bestellen kan tot woensdag 10 juni via een mailtje naar info@tectum-achel.be
Graag betaling storten op rekening BE89 8508 2104 5885 met vermelding van naam en aantal    ontbijtpakketten.

De bestellingen worden op zondag 14 juni aan huis geleverd tussen 8u00-10u30.