Skip to main content

Serve strong.
Dig Fierce.
Spike hard.
Tectum Achel

Tectum Achel biedt volleybal aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, maar we richten ons vooral op kinderen vanaf het eerste leerjaar. Tectum Achel beschikt over een brede jeugdwerking. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een interessante en leerzame opleiding aan. Volleybal is een ploegsport bij uitstek. Naast volleybaltechnieken en -tactieken besteden we veel aandacht aan teamgeest en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

WAT MOET JE DOEN?

Wil je kennis maken met volleybal en met onze club Tectum Achel? Stuur dan een mailtje naar jade.bernaerts@tectum-achel.be.

Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen, regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse volleybalbond. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen. Het digitaal inschrijvingsformulier dient dan ook ingevuld te worden. Vergeet hierbij zeker geen duidelijke foto van jezelf toe te voegen!

Je vindt het digitaal inschrijvingsformulier hier: https://www.volleyadmin2.be/external/membersubscription/10631/

HOEVEEL KOST HET?

Wie? OmschrijvingPrijs
Mini'sMaandelijkse toernooien100 euro
JeugdTot 18 jaar & competitie180 euro
Senioren Vanaf 18 jaar200 euro
Recreatie Vanaf 18 jaar100 euro

TEGEMOETKOMINGEN LIDGELD

  • Via uw mutualiteit kan er jaarlijks een tegemoetkoming bekomen worden op het lidgeld van een sportclub. Als u hiervan wilt gebruik maken drukt u het formulier van uw mutualiteit af en bezorgt u dit aan uw trainer of rechtstreeks aan onze secretaris (Heidi Volders) die dit dient te valideren. 
  • Via de stad Hamont-Achel worden er jaarlijks per post kompasbonnen verstuurd. Geldige bonnen kunnen in het clubhuis worden binnen gebracht & vervolgens van het lidgeld worden afgetrokken.

We wensen je nog volleybalplezier bij Tectum Achel. Het bestuur en de trainers zullen er alles aan doen opdat je je goed zult voelen in onze club.