Serve strong.
Dig Fierce.
Spike hard.
Tectum Achel

Tectum Achel biedt volleybal aan voor alle leeftijden, zowel voor meisjes als jongens, maar we richten ons vooral op kinderen van het tweede tot het zesde leerjaar. Tectum Achel beschikt over een brede jeugdwerking. Onder leiding van bekwame en gedreven trainers bieden we je een interessante en leerzame opleiding aan. Volleybal is een ploegsport bij uitstek. Naast volleybaltechnieken en tactieken besteden we veel aandacht aan teamgeest en respect voor trainers, scheidsrechters en tegenstanders.

WAT MOET JE DOEN?

Wil je kennis maken met volleybal en met onze club Tectum Achel? Stuur dan een mailtje naar jade.bernaerts@hotmail.com of bel 0487 01 63 64

HOEVEEL KOST HET?

Wie? LeeftijdPrijs
Mini'sTot 11 jaar 100 euro
Jeugd11 jaar - 18 jaar180 euro
Senioren 18+200 euro
Recreatie 18+100 euro

DIGITALE INSCHRIJVING

Indien je na enkele proeftrainingen beslist om verder te doen, regelen we voor jou een aansluiting bij onze club en bij de Vlaamse volleybalbond. Na aansluiting ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen. Het digitaal inschrijvingsformulier dient dan ook ingevuld te worden.

Je vindt het digitaal inschrijvingsformulier hier: https://www.volleyadmin2.be/external/membersubscription/10631/

TEGEMOETKOMING MUTUALITEIT

Via uw mutualiteit kan er jaarlijks een tegemoetkoming bekomen worden op het lidgeld van een sportclub. Als u hiervan wilt gebruik maken drukt u het formulier van uw mutualiteit af en bezorgt u dit aan uw trainer of rechtstreeks aan onze secretaris (Heidi Volders) die dit dient te valideren. 

We wensen je nog volleybalplezier bij Tectum Achel. Het bestuur en de trainers zullen er alles aan doen opdat je je goed zult voelen in onze club.