Skip to main content

Eat.
Drink.
Cheer.
Tectum Achel

VIP-dinner

BUSINESS & PLEASURE GAAN HAND IN HAND BIJ TECTUM ACHEL!

Een onvergetelijke avond volleybalentertainment! Geniet van een culinaire en sportieve topavond in de DRIESEN BUSINESS LOUNGE tijdens één van onze vipdinners bij de thuiswedstrijden. 

  • Geef uw jas aan de hostess in de gratis vestiaire.
  • Geniet van een lekker aperitief en maak kennis met de andere gasten in de DRIESEN BUSINESS LOUNGE
  • Na het driegangenmenu met witte en rode wijn, koffie en waters kan u de wedstrijd volgen vanaf een gereserveerde zitplaats.
  • In de DRIESEN BUSINESS LOUNGE kan u bij een drankje napraten.
  • Wij houden graag rekening met vegetariërs, allergieën of mensen die iets niet lusten! Laat het ons gerust even weten bij uw inschrijving.

Eerstvolgend VIP-Dinner

Beste partners We hebben het eerder al aangehaald: de wedstrijden volgen elkaar snel op! Nu zaterdag 25 november staat de thuiswedstrijd op het programma tegen Gent. Hiervoor ontving je reeds een uitnodiging en kan je voor het dinner nog steeds inschrijven tot en met dinsdag 21 november 2023. En een weekje later op zaterdag 2 december ontvangen we Menen. Hiervoor nodigen we jullie  ook weer graag uit in onze Driesen Business Lounge! U kan zich voor het dinner inschrijven op het gekende mailadres info@tectum-achel.be tot uiterlijk dinsdag 28 november 2023. Gelieve naast het aantal personen ook te vermelden of er mensen bij zijn die bv. geen vis of kaas lusten, vegetariër zijn of een allergie hebben. Wij houden daar dan graag rekening mee!We vertrouwen er op dat we tijdens deze twee thuiswedstrijden opnieuw puntjes zullen pakken, net zoal tijdens de mooie zegen van afgelopen zondag tegen Guibertin ! En dan kunnen we genieten van fijne eindejaarsfeesten als middenmotor in het klassement!Gezonde groeten Partnercommissie