Skip to main content

Australiër Max Staples volgend seizoen in de Tectumkleuren !

Tectum Achel heeft zijn laatste transfer voor het nieuwe seizoen afgerond met een op zijn zachtst gezegd niet te missen aanwinst!

Met Max Staples (26j en 1,94m), heeft Tectum de laatste positie op de receptie-hoek ingevuld. Staples, speler en sinds 2019 kapitein van het nationale team van Australië, speelde al meer dan 130 wedstrijden voor zijn land. Staples komt over van de Tsjechische club Kladno Volejbal. Hij charmeerde Achel niet enkel door zijn talent, maar zeker ook door zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Of zoals T1 Jan Meertens eerder al zei: “wij zoeken mensen die spelen met het hart en die over de juiste mentaliteit beschikken!”

Staples kiest met Achel voor zekerheid op lange termijn. Hij vindt het belangrijk om naast volleybal ook een professionele carrière uit te bouwen. Zijn nieuwe job in België zal bij Mondea zijn, het bedrijf van onze voorzitter Joos Gysen.

Voorzitter Joos Gysen: “Er bood zich met Max Staples een mooie opportuniteit aan en die hebben we maar al te graag met twee handen gegrepen! Het Tectum Team van volgend seizoen heeft zo zijn definitieve vorm gekregen. We hebben in het tussenseizoen waardevolle mensen zien gaan en we zien in het nieuwe seizoen weer fantastische spelers komen. We hebben twee jaar geleden gezegd, toen we de stap van Liga B naar de Euromillions Volley League maakten, dat we een vaste waarde in de hoogste reeks ambieerden. Stap voor stap proberen we dit dan ook te realiseren. Niet met de Zevenmijlslaarzen aan, maar wel met gestage tred! Met de komst van Max Staples, Tim Smit, Rik Van Solkema, Guillaume Dusart en de youngsters Michiel Fransen, Ole Schwarmann en Dion Verweij denk ik dat we onze ambitie zoals twee jaar geleden geformuleerd, proberen waar te maken en weer een stap vooruit zetten.”

Voor meer info:

Voorzitter            Joos Gysen             :  0486 79 81 13  voorzitter@tectum-achel

Groeimanager   Mano Hendriks     : 0479 82 32 92  mano.hendriks@tectum-achel.be