Skip to main content

Heb jij al een abonnement?

Volleybalclub Tectum Achel start binnenkort in Liga A, de hoogste klasse van het Belgische volleybal…

De spanning stijgt, want in oktober is het eindelijk zover! Vanaf dan passeert in onze hal het kruim van het clubvolleybal.
Onze ambitie is duidelijk: Tectum Achel wil met attractief en spectaculair volleybal zoveel mogelijk punten thuis houden. We zullen voor een “warm” onthaal en zeker géén vrijgeleidezorgen voor de klassieke toppers Maaseik, Roeselare, Aalst of Menen, en mikken resoluut op winst tegen Guibertin, Waremme, Zoersel, Gent en Haasrode-Leuven.

Vorig seizoen hebben we zonder verliesmatch afgesloten. Dit seizoen willen we die reeks zolang mogelijk volhouden.
De voorbije jaren stroomde De Koekoek al enkele keren mooi vol voor topmatchen in competitie en beker. Wil je zeker zijn van je plek in de tribunes en zo mee op de eerste rij zitten van het spektakel van de Euromillions Volleybal league, bestel dan vandaag nog je abonnement. Je steunt er je club mee en krijgt een mooie korting op de toegangsprijs.
Kijk je uit naar een tweewekelijkse portie topvolleybal in Achel? Wil je zowat elke thuismatch erbij zijn en je team een extra boost geven?Stuur dan een mailtje naar steven.brebels@skynet.be en leg dit historische abonnement vandaag nog vast. !

Details:
Goed voor alle thuiswedstrijden van onze Liga A-ploeg in de competitie en de beker.
Prijs: € 70,-

Gelieve bedrag over te maken op rekeningnummer BE89 8508 2104 5885 met vermelding van je naam en “abonnement 2018/2019”.
Na ontvangst van de betaling kan het abonnement opgehaald worden in het cafetaria van de volleybal.
Gedurende het seizoen gaan we nog iets leuks doen voor alle abonnnees.

Come on tectum Achel